1 Nisan 2022 Cuma

ON’ların Tam Bağımsızlık Şiarıyla Verdikleri Mücadelenin Bayrağı Bugün Kurtuluş Partisi Gençliği'nin Ellerinde Dalgalanmaktadır!



On’ların vatan sevgisi,

İnsanlığın Kurtuluş Mücadelesine olan inançları ve fedakarlıkları,

Yoldaşları uğruna gözlerini bile kırpmadan ölüme atılmaları,

Cesaret vatanına sahip olmaları,

İnsan soyunun en büyük düşmanları ABD ve AB Emperyalistlerine karşı hiç azalmayan kinleri,

Türkiye Devrimci Hareketine On’ların mirasıdır.

Ve gururla haykırıyoruz:

On’ların bu kutsal mirası bugün sadece ve sadece Kurtuluş Partisi Gençliği'nin mücadelesinde yaşamaktadır. 

On’lar; Mahir Çayan, Hüdai Arıkan, Cihan Alptekin, Nihat Yılmaz, Ertan Saruhan, Ahmet Atasoy, Sinan Kâzım Özüdoğru, Sabahattin Kurt, Ömer Ayna, Saffet Alp kendileri gibi ömürlerini Halkların Kurtuluş Mücadelesine adayan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan Yoldaşlarının idam kararlarını durdurmak için ölüm karşısında gözlerini bile kırpmayarak ölümsüzleştiler.

On’ların hiçbir korkuya yer vermeden, yüreklerinde kararlılıkla taşıdıkları dava;

Antiemperyalistti;

İnsan soyunun baş düşmanı ABD’ye ve şimdinin Avrupa Birliği, o zamanın Avrupa Ekonomik Topluluğu’na karşılardı. Mücadele ettikleri her yerde “Onlar Ortak Biz Pazar”, “Ya İstiklal Ya Ölüm” sloganlarını haykırdılar. Genel başkanımız Nurullah Ankut’un da dediği gibi “Namuslu aydın olmak, Amerikan emperyalizmine karşı olmayı gerektirir.” Denizler ve Mahirlerin yaşamları boyunca verdikleri mücadelenin özü işte bu cümlede açıklıkla ifade edilmektedir. Bu yüzdendir ki Halkın Kurtuluş Partisi olarak bizler sürekli “ ‘Katil Amerika, Ortadoğu’dan defol!’, diyemeyen her siyasi ve her aydın ya gafildir ya hain.” diyerek Mahirlerin ve Denizlerin gerçek devamcıları olduğumuzu vurgulamaktayız. 

Antişovendi;

Türk ve Kürt Halklarının Kardeşliğinin ve Ulusların Kendi Kaderlerini Tayin Hakkının yılmaz savunucusuydular. Bugün Kürt sorununun Devrimci Çözümünü yani Edirne’den Çin sınırına kadar Türk-Kürt Halk Cumhuriyetini Halkın Kurtuluş Partisi savunmaktadır. Kendilerine Mahirci olarak adlandıran yapılar Emperyalist Çözüme, yani Türk ve Kürt Halklarının düşmanlaşmasına, bin yılık kardeşliğin bozulmasına, kısacası AB-D Emperyalistlerinin BOP’una hizmet ederlerken, Denizlerin-Mahirlerin gerçek devamcıları olan bizler, Halkların Kardeşliği demek olan Devrimci Çözümü netçe ortaya koymakta ve haykırmaktayız. 

Antifeodaldi;

İnsanlığı Ortaçağ karanlığına geri döndürmek isteyen şeriata, Antiemperyalist Birinci Kurtuluş Savaşı’mıza ve onun önderi Mustafa Kemal’e kin kusan emperyalistlerin maşası ve beslemesi “Yeşil Kuşak” çılara karşı Laikliğin yılmaz savunucusuydular. Günümüzde AKP’giller’in savunduğu İslam’ın, Muaviye-Yezid günümüzdeki adıyla CIA-PENTAGON İslam’ı olduğunu, AKP’giller’in halkımızı Allah ile aldatarak ülkemizi Faşist Din Devletine doğru hızlıca götürdüklerini, bıkmadan, usanmadan, korkmadan, yılmadan sürekli vurgulayan yine Mahirler’in gerçek devamcıları olan biz İkinci Kurtuluş Savaşcılarıyız..

Bugün dünyanın gündemini oluşturan Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş karşısında yapmış olduğumuz değerlendirme bir kez daha göstermiştir ki Denizlerin Mahirlerin antiemperyalist tutumlarına sadece biz sahip çıkıyoruz ve ABD-AB Emperyalistlerinin insan soyunun en büyük düşmanı olduğunu, bu haydutların tarihin çöplüğüne an geçirmeksizin gönderilmesi gerektiğini, durmaksızın ve korkmaksızın Kurtuluş Partisi Gençliği olarak sadece biz haykırıyoruz.

Türkiye Devriminin Önderi Ustamız Hikmet Kıvılcımlı’dan bayrağı devralan, 68 kuşağının gençlik önderi, Gerçek Devrimci Gerçek İnsan Genel Başkanımız Nurullah Efe koyuyor Devrimci bakış açısını: “Bu savaşta Rusya’nın ABD, AB ve onların NATO’suna karşı çıkması, onların saldırganlığına set çekmesi iyidir. Türkiye’nin ulusal çıkarları açısından iyidir, olumludur. Mazlum ülkelerin, bu insanlık düşmanı devletlerin ve onların NATO’sunun şerrinden-kötülüklerinden bir ölçüde de olsa korunması açısından iyidir. Ve de Uluslararası Proletarya Hareketi’nin çıkarlarının korunması açısından olumludur, iyidir…

“Nitekim Kübalı Yoldaşlar, Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti’ndeki Yoldaşlar, Yoldaş Chavez ve Maduro’nun Venezuela’sındaki Yoldaşlar bizim gibi düşünmüşler ve Rusya’nın ABD, AB ve NATO’nun gururunu kırmasının Dünya Halkları açısından olumlu olduğunu belirtmişlerdir.”

Kurtuluş Partisi Gençliği olarak bir kez daha söylüyoruz;

Türkiye Devrimi’nin önderi Usta’mız Hikmet Kıvılcımlı’nın izinden mücadelemizi zafere ulaştırıncaya kadar SAVAŞACAĞIZ.

İlk Genel Başkan’ımız, bütün ömrünü insanlığın kurtuluş mücadelesine vakfeden, İkinci Kurtuluş Savaşı’nın Teorik ve Pratik önderi Kıvılcımlı Usta’mızdan etkilenerek kendilerini İkinci Kurtuluş Savaşçıları olarak adlandıran Mahirler’in, Denizler’in ideallerini, uğruna yaşamlarını feda ettikleri Sosyalizmi bu ülkede kurana kadar SAVAŞACAĞIZ.

Kardeş Halkları birbirine düşürme, birbirine boğazlatma planı BOP çerçevesinde Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren, Vatanımızı Yeni Sevr planı ile parçalamaya çalışan, Halkların yaşadığı bütün felaketlerin, çekilen acıların, dökülen gözyaşlarının sorumlusu ve yaratıcısı AB-D Emperyalistlerine karşı SAVAŞACAĞIZ.

Kuvayimilliye yadigârı Kamu Kuruluşlarını, Ege’de Vatan Toprağı 20 Adamızı emperyalist çakallara peşkeş çekenlere karşı SAVAŞACAĞIZ.

Gerici yobazların çocuk istismarlarına karşı SAVAŞACAĞIZ.

Kadına karşı şiddete, tacizlere, tecavüzlere ve kadını aşağılayan, itibarsızlaştıran anlayışlara karşı SAVAŞACAĞIZ.

Kanser düzenine karşı SAVAŞACAĞIZ.

Çünkü biz Mahirler’in, Denizler’in yegâne temsilcileri olan İKİNCİ KURTULUŞ SAVAŞÇILARIYIZ.

Çünkü Biz Türkiye Devrimi’nin Önderi Usta’mız Hikmet Kıvılcımlı’nın Düşünce Oğulları ve Düşünce Kızlarıyız.

Antiemperyalist, Antişovenist, Antifeodal İkinci Kurtuluş Savaşı’mızı zafere ulaştırıp, Demokratik Halk İktidarını kuracağız. Ve Sosyalizmi zafere ulaştıracağız.

Devrim bizim omuzlarımızda.

Ant olsun başaracağız!

 

Devrim Şehitleri Ölümsüzdür!

Kızıldere’nin, Mahirler’in, Denizler’in Hesabını Soracağız!

Yaşasın İkinci Kurtuluş Savaşı’mız!

Yaşasın Türk ve Kürt Halklarının Kardeşliği!

Yaşasın Sosyalizm!

30 Mart 2022

Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.