15 Mayıs 2020 Cuma

İstanbul Aydın Üniversitesinde Ortaçağcı Gerici- Pedofili Savunucusu Profesör İstemiyoruz!


Okulumuzun öğretim üyelerinden, profesör olan Muttalip Kutluk Özgüven adlı ortaçağcı gerici ve pedofili savunucusu 14 Mayıs 2020 tarihinde kendi fikirleriyle uyum içindeki Akit TV kanalında ortaçağcı gerici, alçakça düşüncelerini utanmadan şu şekilde söylemiştir:
"13- 16 yaşında olağanüstü, yani Süpermen diye bir şey ama süperkadın diye bir ırk var ve bu da 13- 16 yaş arasında, istediğiniz doktora sorun, en üstün nitelikli insan 13-17 yaşındaki ya da 12-17 diye büyütelim yani bu yaşlardaki çok muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel falan yani bu yaş çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş."
Bu utanmaz pedofili savunucu alçak bırakalım profesör olmayı insan dahi olmaktan uzaktır. Bu ortaçağcı gerici ve pedofili savunucusunun çocuğa karşı cinsel istismar’dan mahkemeler önünde yargılanıp cezalandırılması gerekmektedir. Aynı utanmaz sözlerine kılıf bulabilmek için hangi doktora sorarsınız, o da böyle olması gerektiğini söyleyecektir’ diyerek sözde ‘bilimsel’ destek aramaktadır. Bu ise utanmazlığın son noktasıdır
İstanbul Aydın Üniversitesinde bulunan Kurtuluş Partili öğrenciler olarak biz; bu pedofili savunucusu ortaçağcı gerici ‘profesör’ün’ okuldan acilen uzaklaştırılması gerektiğini savunuyoruz. Bu zihniyeti kabul etmiyoruz. Muttalip Kutluk Özgüven hakkında derhal yasal işlem başlatılmalı ve görevinden alınmalıdır. İstanbul Aydın Üniversitesi bu konuda öğrencilerini ve halkı bilgilendirmelidir.
Kurtuluş Partisi Gençliği olarak AKP'giller eliyle gericileştirilerek, laiklik düşmanı sapıkların söz sahibi olduğu bir paçavraya çevirilen bu eğitim sistemine karşı Demokratik, Laik, Bilimsel, Parasız eğitim mücadelesini yılmadan sürdüreceğiz.
Kahrolsun Ortaçağcı-Gerici Zihniyet!
Yaşasın Parasız-Demokratik-Laik Eğitim Mücadelemiz!
İstanbul Aydın Üniversitesinden Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.