18 Aralık 2017 Pazartesi

Kurtuluş Partisi Gençliği, Direnişçi Real İşçileri’ni ziyaret etti… Safımız İşçi Sınıfı’nın Yanıdır!

 Dünyanın en haklı ve onurlu mücadelesi, ekmeği ve işi için direnen İşçi Sınıfının mücadelesidir. Bu mücadelenin ülkemizdeki yansımalarından biri olan onurlu Real İşçileri’nin mücadelesi ise bizlere bu mücadelenin doğruluğunu her geçen gün kanıtlıyor. Hileli bir iflas süreci sonrası işten atılan işçiler yollarını Nakliyat-İş Sendikası ile birleştirerek kar demeden, soğuk demeden, yılmadan; göz altılara, polis müdahalelerine boyun eğmeden onurlu bir şekilde sonunda kazanacaklarına emin olduğumuz bu mücadeleyi bir an bile vazgeçmeden sürdürüyorlar.
İşte biz, Kurtuluş Partisi Gençliği olarak, “Gençliğin Safı, İşçi Sınıfının Yanıdır” diyerek bugün Kozyatağı Metro Market önünde direnişte bulunan yiğit Real İşçileri’ni ziyaret ettik, desteklerimizi sunduk.

Saat 15’te Yenisahra Metro İstasyonu önünde buluşarak sloganlarımız ve alkışlarımız eşliğinde direniş yerine doğru yürümeye başladık. Direnişte olan Real İşçileri bizi duyup görmeleri ile beraber sloganlarımıza eşlik ederek bizlere candan ve sıcak bir karşılama yaptılar. Real İşçileriyle beraber attığımız sloganlarla, alkışlarla Real İşçilerinin bu onurlu mücadelesinde yanlarında olduğumuzu belli ettik.
Direniş alanına varır varmaz gördük ki, işçilerin kararlı, umutsuzluğun zerresini barındırmayan tavırları gözlerinden okunuyordu. Real İşçileri, mücadelelerinin haklılığına ve Nakliyat – İş Sendikası’nın İşçi Sınıfı mücadelesi içindeki yılmaz tavrına sonuna kadar güvendiklerini her tavırlarıyla belli ediyorlar. Bizleri, sanki yıllardır birlikte mücadele ediyormuşuz gibi sıcakkanlı bir şekilde karşıladılar. Heyecanlarına ortak olduk, öfkelerine öfkemizi, inançlarına inancımızı katarak haykırdık sloganlarımızı hep birlikte: “Real İşçisi Yalnız Değildir”, “Metro’ya Girme, Zulme Ortak Olma”, “Gençliğin Safı İşçilerin Yanıdır.”

Daha sonra Kurtuluş Partisi Gençliğinden bir yoldaşımız yaptığı coşkulu konuşmasında, işçilere hitaben şunları belirtti:
“Günü geldiğinde bu Parababaları ve işbirlikçi sarı-gangster sendikacıları kaçacak delik arasınlar. Varsın tir tir titresinler, sonlarını düşünsünler. Bizim zincirlerimizden başka kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Real ve Beğendik patronları haklarınızı verene kadar bu mücadelenin yanında sizin temiz yüreklerinizle birlikte olacağız. Şan olsun alın teri için mücadele edenlere, Şan olsun direnen Real İşçilerine”
Yoldaşımızın yaptığı konuşmanın ardından sloganlarımıza devam ettik hep beraber. Ziyaretimiz boyunca, yoldan geçen araçlardan halkımızın kornalarıyla, camlardan uzanan zafer işaretleriyle Real İşçileri’ne nasıl destek olduğuna tanık olduk.
Direnen işçilere onların her zaman yanında olacağımızı ve bu mücadelenin sonunda Real ve Beğendik Parababalarının pes edeceğini, zaferin onuruyla direnen yiğit Real İşçilerinin olacağını ve Kurtuluş Partisi Gençliği’nin safının her saman İşçi Sınıfının yanı olacağını bir kez daha ifade ederek ziyaretimizi sonlandırdık.
REAL İŞÇİSİ YALNIZ DEĞİLDİR!
İŞÇİ GENÇLİK ELELE ÖRGÜTLÜ MÜCADELEYE!
YAŞASIN GENÇLİĞİN DEVRİMCİ MÜCADELESİ!
Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.