29 Ağustos 2016 Pazartesi

Emperyalizmin uşaklarına karşı Che olmaya devam edeceğiz

Asıl katil; milyonlarca insanı katleden, insanlığın baş düşmanı ABD Emperyalizmi ve onun uşaklığını yapan sizlersiniz.  Ortaçağcı zihniyetin temsilcisi olan AKP’giller’in, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, yiğit devrimci Che Guevara’ya katil demiş. “Bolivya’da, Küba’da, Güney Amerika’da faaliyette bulunan bir eşkıya benim liseli gencimin yakasında, göğsünde olamaz. Olmamalı. Bağı yok benimle.” diyerek uşaklık yapmaya, siyasi çizgisininfaşist ruhunugöstermeye devam ediyor, Kahraman.
Hatırlayacağımız gibi bu gerici Ortaçağcı kişi, Cumhuriyete ve onun kazanımı olan Laikliğe de şöyle saldırmıştı: “Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır. Dindar anayasa meselesinden anayasamızın kaçınmaması lazım. Dini olarak bahsetmesi lazım.” İşte bunların zihniyeti budur.


Aynı zamanda emperyalizme, topraklarımızı kirletmeye gelen Yankee’lere, 6. Filo karşı mücadele eden devrimci gençlere karşı organize edilen Kanlı Pazar’ın örgütleyicilerinden biridir İsmail Kahraman.
Che’nin yolundan giden biz Kurtuluş Partisi Gençliği’nin, Amerikan uşağı İsmail Kahraman cevabışudur:
Sen kim oluyorsun da, “Bizim her eylemimiz emperyalizme karşı savaş çağrısı ve insanlığın düşmanı ABD'ye karşı halkların birliği için savaş marşıdır”diyen;onurun, inancın, kararlılığın, yiğitliğin, azmin simgesi Kahraman Gerilla Che’ye katil diyorsun?
Kahraman Gerilla, dünyanın dört bir yanında devrimci gençliğin mücadelesinde ona ilham olmaya devam ediyor, edecek.
Bizim safımız, AB-D Emperyalistlerinin bin ülkeli bir dünya yaratmak için Halkları birbirine düşürme planlarına karşı, Che'nin safıdır.Bizler bu ülkede birer Che olup, emperyalist ağa babanıza ve siz uşaklarına karşı mücadele edeceğiz. Che Yoldaş’ımızın mücadelesini zafere ulaştırana kadar siz hainlere karşı mücadelemizi devam ettireceğiz.

Yaşasın Gençliğin Devrimci Mücadelesi!
Yeni Sevr'e Karşı Yaşasın İkinci Kurtuluş Savaşımız!
Halkız, Haklıyız, Yeneceğiz!



Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.