11 Mart 2016 Cuma

Kurtuluş Partisi Gençliği'ni korkutabileceklerini sanıyorlar, ama yanılıyorlar


Berkin yoldaşımızın ölümünün ikinci yılındayız.
Bugün Emperyalizm ve yerli işbirlikçilerinin namussuzluklarını; halktan çalarak, halkı sömürerek elde ettikleri serveti daha uzun süre ellerinde tutabilmek için kendilerine köle ettikleri aylıklı katillerin, yani polislerin aldığı gencecik bir canın ölüm yıldönümü.

Ekmek almaya giderken polislerin attığı gaz kapsülüyle başından vurulan ve 269 gün sonra aramızdan ayrılan bir arkadaşımız.

Ölümünün ikinci yılında Kurtuluş Partisi Gençliği olarak, bu katil, sömürücü, vurguncu sisteme karşı Berkin Elvan Yoldaşımızı unutmadığımızı ve unutmayacağımızı haykırmak için pankartlar hazırladık.
El emeğiyle hazırladığımız pankartı Meşrutiyet Caddesi'ndeki üst geçide astıktan sonra AKP’gillerin kolluk güçleri tarafından gözaltına alınan yoldaşlarımız oldu. Gözaltına alınan yoldaşlarımız Necatibey Caddesi’ndeki Çankaya İlçe Amirliği'ne götürüldüler. Kabahatler kanununa göre yoldaşlarımıza 219 TL para cezası yazılarak, serbest bırakıldılar.

Neydi bunları rahatsız eden?

Asılan pankarttaki “15’inde Bir Fidan Berkin Elvan HKP” sözünden mi rahatsız oldular? Aslında bunlar Berkinlerin isimlerinden rahatsız oluyorlar. Çünkü kendilerinin katil olduklarını çok iyi biliyorlar; sömürücü, vurguncu düzenini savunanlar.

Ama şunu hiç bir zaman unutmasınlar. Bizleri gözaltına alarak, sindirmeye, korkutmaya çalışanlara karşı asla yılmayacağız. Bizler Hikmet Kıvılcımlı’nın dediği gibi Yıldırılamaz Gençliğiz.

15’inde Bir Fidan Berkin Elvan!
Yaşasın Gençliğin Devrimci Mücadelesi!
Berkin Elvan Onurumuzdur!
 Ankara’dan Kurtuluş Partisi Gençliği


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.