14 Eylül 2015 Pazartesi

Karşıdevrimin bekçileri

Ülkemiz son 13 yıldır AB-D’nin piyonu, onun Türkiye’deki şirketi rolünü gören Ortaçağcı, Şeriatçı AKP yani Tayyipgiller İmparatorluğu tarafından yönetiliyor. Ve onun baş şefi olan Tayyip Erdoğan tarafından bir diktatörlük misali hükmediliyor, baskı altına alınıyor halkımız.
AB-D Emperyalistlerinin BOP Planı çerçevesinde Ortadoğu’yu kan gölüne çevirip, “bin devletli” bir dünya yaratma planı adım adım işliyor. Sovyetler Birliği’nin dağılmasından sonra, önce Yugoslavya’yı, sonra Irak, Libya ve şimdi de Suriye’yi fiili olarak parçalamaya başladı. Ve şimdi de “Sıra sende Türkiye” diyor. Sen de dağılacaksın, senin içindeki halklar da birbirini boğazlayacak, öldürecek ve senin 1923 yılında kazandığın zaferin öcünü alacağım, diyor.

Ve açıkça, harita ile ortaya konulmuş bu plana Türkiye’nin şu an iktidarda olan AKP’nin baş şefi ne diyor: “Ben BOP’un eşbaşkanıyım”. Yani diyor ki, ben AB-D’nin hizmetkârıyım. Bunlar böyle açıkça, ihanetlerini hiç yüzleri kızarmadan söylüyorlar.
Bunlar iflah olmaz!..
Peki, kendini “aşırı demokratik, aşırı halkçı” gösterenler ne yapıyor?
Karşıdevrimin Bekçiliğini!
CHP’si de, MHP’si de, HDP’si de. Yaptıkları tek şey Karşıdevrimin Bekçiliği. Onların halkları filan düşündüğü yok! Onlar da aynı Tayyipgiller gibi Amerikancı. Amerika’dan görev isteyecek kadar alçalabiliyorlar!
Biri; Amerika bana iktidarı verir mi?
Diğeri de; Amerika bana toprak verir mi, diye düşünüyor.
AB-D Emperyalistlerinin bugüne kadar kime iyiliği dokunmuş, kimi mutlu etmiş? Yugoslavya’ya girdi, kadın, erkek, çoluk, çocuk demeden katletti. Böldü, parçaladı 7 devlet yarattı. Irak’a girdi milyonlarca masumu öldürdü. Ülkeyi kan deryasına çevirdiği yetmezmiş gibi, böldü, parçaladı. Afganistan’a girdi yine aynı şekilde öldürdü, tecavüz etti.
Bunlar sana, kendisine bağlı bir Kürdistan kurdurtsa ne olur?
Yine kan, yine gözyaşı.
Bunları yaşayanlar yine aynı; ezilen sömürülen halklar!
Şimdi sen bunlardan görev istiyorsun, Amerika bizim müttefikimizdir diyorsun, masum halkları kandırıyor onlara “Biji Serok Obama” diye slogan attırıyorsun. Kısacası Karşıdevrimin Bekçiliğini yapıyorsun.
Sizler de iflah olmazsınız. Çünkü sizin Kâbe’niz de Amerika!
Ama sizlere en iyi cevabı halklar verecektir. Bugün binbir demagojiyle tuzağınıza düşürdüğünüz halklar, her şeyin farkına varacak ve en başta AB-D Emperyalistlerine ve onun Türkiye’deki yerli işbirlikçilerine karşı Kürt-Türk-Laz-Çerkes tüm halklar birleşecek ve gerçekten Demokratik Halk İktidarını eşit, sömürüsüz, sınıfsız, kardeşçe yaşanabilecek bir temelde kuracaktır. Buna inancamız tam.

Halkız, Haklıyız, Kazanacağız!

Halk Kurtuluşçu Liseli Bir Yoldaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.