24 Eylül 2014 Çarşamba

Halk Kurtuluşcu Liseliler Ankara'da gerici-ezberci eğitime karşı halkımızı örgütlü mücadeleye çağırdı

Halk Kurtuluşçu Liseliler 2014-2015 eğitim-öğretim yılına coşkulu ve kararlı bir şekilde başladı. Partimizin gerçekleştirmiş olduğu 6. Gençlik Kampı’ndan gayet moralli dönen gençliğimiz, hiç ara vermeden gerici-ezberci sistemle mücadeleye girişti.
Kurtuluş Yolu Gazetesi’nin 79. sayısı lise yoldaşlarımız aracılığı ile Ankara sokaklarında halkla buluşturuldu.  Halkın yoğun olarak kullandığı Karanfil Sokak ve Yüksel Caddesi’nde, Tayyipgiller’in teşhiri yapıldı. Ve ajitasyon-propaganda ile gazete satışlarımız gerçekleştirildi. Hemen ardından, liseli gençliğimiz Gerici-Ezberci eğitime karşı Örgütlü Mücadeleye çağrı yaptı.
Ankaralı Halk Kurtuluşçu Liseliler 20.09.2014 günü “Gerici-ezberci eğitime karşı ÖRGÜTLÜ MÜCADELEYE!” sloganı ile yeni bir eylem gerçekleştirdi.
Parti Genel Merkezi önünden kortej halinde başlayan eylemimize halkın ilgisi büyüktü. Sloganlar ve alkışlarla devam eden eylemimiz Yüksel Caddesi’nde Liseli Gençlik Komitesi’nden bir yoldaşımızın yaptığı basın açıklaması ve atılan “Gerici-Ezberci Eğitme Hayır”, “Demokratik-Laik-Anadilde Eğitim”, “Eşit-Parasız-Bilimsel Eğitim”, “Yaşasın Gençliğin Devrimci Mücadelesi” sloganlarıyla ile son buldu.
Basın açıklamasının ardından bildiri dağıtımı yapıldı. Basın açıklaması sırasında tanıştığımız liseli genç arkadaşları Partimize davet edip güncel meseleler hakkında sohbet etmek fırsatı yakaladık.

Halk Kurtuluşçu Liseliler olarak gençliğin haklı mücadelesini daha da büyütmeye, başarıya ulaştırıncaya kadar dövüşmeye devam edeceğiz. Yıldırılamaz Gençliğin gücünü tüm dünyaya göstereceğiz.

Ankara'dan Halk Kurtuluşçu Liseliler









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.