22 Eylül 2014 Pazartesi

İstanbul'da Kurtuluş Partisi Gençliği olarak gençliği örgütlü mücadeleye çağırdık

Kurtuluş Partisi Gençliği ve Halk Kurtuluşçu Liselilerin örgütlü mücadeleye çağrısı bu defa İstanbul’un Bakırköy ilçesinde yankılandı.
20 Eylül tarihinde bildiri dağıtımı ve Halkın Kurtuluş Yolu Gazetesi satışı ile İstanbul gençliği gerici – ezberci eğitime karşı örgütlü mücadeleye çağrıldı. Halk Kurtuluşçu Liseliler üyesi arkadaşlarımız, Tayyipgiller’in yıldırılamaz gençliğe yönelik saldırılarına karşı mücadele yolunun gösterildiği bildirileri gençliğe ulaştırdı.
Kurtuluş Partisi Gençliği ise Halkın Kurtuluş Yolu Gazetesi satışı yaparak Parababaları medyasında yazmayan ya da boyutlandırılmayan olayları halkımıza duyurdular.
Etkinliğimizin ardından Bakırköy Kent Savunması’nın düzenlediği “Ataköy Sahilini sermayeye vermiyoruz” eylemine katıldık.
Tayyipgiller iktidarının gençliği kafadan silahsızlandırma ve devrimcilere yönelik sindirme politikalarına karşı, “serbest” kıyafet, 4+4+4, imam-hatip zorlaması ve gittikçe artan özel okula yönlendirme zorlamalarına karşı Yıldırılamaz Gençliğin mücadelesi devam edecektir.
Bakırköy'den Kurtuluş Partisi Gençliği

Eğitim sisteminin gün geçtikçe gerici bir hal aldığı ülkemizde, bu duruma karşı mücadele etmek gerektiğini düşünen Halk Kurtuluşçu Liseliler olarak bulunduğumuz her yerde eylem ve etkinlikler düzenleyerek tepkimizi dile getirdik.
Bu eylem-etkinliklerden birini de İstanbul Kartal’da gerçekleştirdik. Halk Kurtuluşçu Liseliler olarak Kartal’da stant açıp, “Gerici-Ezberci Eğitime Karşı Örgütlü Mücadeleye!” başlıklı bildirimizi dağıttık. Etkinlik süresi boyunca sesli ajitasyon yaparak Kartal Halkının dikkatini bu konuya çektik.
Etkinlik içerisinde Kurtuluş Yolu Gazetemizi de Kartal Halkına ulaştırdık.

Bizler Halk Kurtuluşçu Liseliler olarak, Gerici-Ezberci Eğitim sisteminin yerine Eşit, Parasız, Bilimsel, Demokratik, Laik, Anadilde bir eğitim sistemi kurana kadar mücadele edeceğimize söz veriyoruz.
Kartal'dan Halk Kurtuluşçu Liseliler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.