20 Nisan 2012 Cuma

Antalya’da “Tam Bağımsız Türkiye ve Suriye’de Müdahaleye Hayır” eylemi…

AB-D Emperyalistlerinin, Ortadoğu’yu kendi çıkarları doğrultusunda yeniden yapılandırma ve tamamen hakimiyeti altına alma projesi olan BOP çerçevesinde; halklar birbirine düşürülmeye ve aralarına nifak tohumları ekilmeye çalışılıyor. Tayyip’in, daha düne kadar “Kardeşim” dediği Libya, Suriye, İran gibi yönetimleri, emperyalist efendilerinin emri doğrultusunda bir anda sattığı ve aldığı direktifler sonucunda hakkı olmadığı halde komşumuz Suriye’nin iç işlerine karıştığı ve savaş kışkırtıcılığı yaptığı ortadadır.
Suriye’de CIA eliyle hareket eden Müslüman Kardeşler Örgütü’nün ajanlarını Hatay’da güvence altına alarak Beşar Esad’a karşı ordulaştıran, bu hainlere en iyi imkânları sağlayan Tayyipgiller Hükümeti, aynı duyarlılığı Van’da yaşanan deprem sonucu mağdur olan Kürt Halkına göstermemiştir.
Aynı Tayyipgiller, Mustafa Kemal önderliğindeki Birinci Kuvayimilliyecilerin emperyalistlere karşı kazandıkları Ulusal Bağımsızlığımızı da yok etmişlerdir.
Ülkemizde ve Ortadoğu’da oynanan bu oyunlara karşı Kurtuluş Partililer olarak bulunduğumuz her yerde sesimizi yükseltiyoruz.
Antalya’da “Tam Bağımsız Türkiye ve Suriye ile Savaşa Hayır” sloganı çerçevesinde 20 Nisan’da saat 17.30’da bir eylem gerçekleştirildi. Eylem, Büyükşehir Belediyesinden Saat Kulesi önüne yapılan yürüyüşle başladı.
Antalya ADD’nin çağrısı üzerine bir araya gelen, aralarında Partimizin de yer aldığı siyasi partiler, dernekler, sendikalar, odalar yaşananlara karşı tepkilerini ortaya koydu.
Eylemde Halkın Kuruluş Partisi’nin taşıdığı M.Kemal ve Lenin pankartı ilgi gördü. Saat Kulesi’ne kadar, “Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi”, “Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye”, “Türkiye-Suriye Kardeştir” sloganları eşliğinde yürüyen kitle, Saat Kulesi önünde yapılan basın açıklamasıyla dağıldı.

Kahrolsun AB-D Emperyalizmi!
Yaşasın Halkların Kardeşliği!
Halkız Haklıyız Kazanacağız!

Akdeniz Üniversitesinden

Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.