3 Ocak 2020 Cuma

Emek Hırsızı ÖSYM

2011 yılının Nisan ayında yapılan ve 1 milyon 700 bin öğrencinin girdiği YGS’de sınav soruları çalınmış ve şifreleme yöntemiyle yandaşlara verilmişti. Dişini tırnağına takarak yıllarca çalışan öğrencilerin hakları yenmişti. O dönemin ÖSYM Başkanı Ali Demir “şifre yok, kopya var” diyerek işin içinden sıyrılmıştı. Tabi iktidar da, Demir’e sahip çıkmıştı. Tayyip Erdoğan, “ben ÖSYM başkanının açıklamalarından tatmin oldum” demişti. 

Peki, şimdi ne oldu?
O dönemin ÖSYM Başkanı Ali Demir hakkında “silahlı terör örgütü üyeliği” ve “zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma” suçlarından 18 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Yani daha düne kadar sahip çıkanlar şimdi kapı dışarı ettiler Ali Demir’i. İşte bunlar böyle insanlar. Tüm varlıkları yolsuzluk, hırsızlık, vurgunculuğa dayanıyor bunların. O dönem de ve her zaman söylediğimiz gibi: bunlar “Emek Hırsızı” Bizler o dönem de “Emek Hırsızı ÖSYM”, “A-B-C-D-E Kopyacı Şifreci AKP” sloganlarıyla sokaklara çıkıp, çalınan haklarımız için mücadele etmiştik. Ve her zaman dediğimiz gibi yargılanması gereken sadece Ali Demir değil, başta tüm AKP’giller’dir.
Kurtuluş Partisi Gençliği olarak, bugün de AKP’giller’in baskılarına boyun eğmiyor, üniversitelerde, liselerde mücadele ediyoruz.
Yaşasın Gençliğin Devrimci Mücadelesi!
Emek Hırsızı ÖSYM!
A-B-C-D-E Kopyacı Şifreci AKP!
Kurtuluş Partisi Gençliği



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.