23 Nisan 2018 Pazartesi

23 Nisan, AB-D Emperyalistlerine ve yerli işbirlikçilerine karşı “Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır” şiarıyla mücadele etme günüdür

Bugün 23 Nisan, Halklarımızın haklı ve meşru direnişi olan Birinci Kurtuluş Savaşı’mızın kumanda merkezi olan TBMM’nin açılışının ve aynı zamanda Türkiye Halklarının kendi kaderini belirlediği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.
Bugün  Havza ve Amasya Genelgelerinden Erzurum ve Sivas Kongrelerine, TBMM’den, 1’inci Antiemperyalist Ulusal Kurtuluş Zaferi’ne giden yolun temel taşı.

Millet iradesi” denilen şey, AKP’giller iktidarının halka yutturmaya çalıştığı yalanlarla dolu balon değildir, “Millet iradesi”, 23 Nisan 1920’de vatanın 66 bölgesinden 378 temsilcisi ile hayat bulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir.
23 Nisan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gündür.
23 Nisan’lar, Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımı olan o günün anısına kutlanıyor, kutlanmaya devam edecek.
98 yıl önce Emperyalizme karşı kazanılan Ulusal Egemenlik mücadelesinin verildiği o Meclis, bugün AB-D Emperyalistlerinin güdümünde ve yönetimi altındadır. AB-D Emperyalistlerinin yerli uşakları, işbirlikçileri olan partiler tarafından işgal edilmiş durumdadır. O Meclis BOP’un hayata geçirilmesi için çaba harcamaktadır.
98 yıl önce Ulusal Bağımsızlığımız ve toprak bütünlüğümüz için verilen savaşın sevk ve idaresinin yapıldığı yer olan Meclis, bugün Ortadoğu Halklarının bağımsızlığını ortadan kaldırmak için verilen savaşın sevk ve idaresi için kullanılıyor.
Türk ve Kürt Halklarının birlikte kurduğu TBMM bugün, bin yıldır kardeş olan, kader birliği eden bu iki halkı birbirinden ayırmak, düşmanlaştırmak ve bu toprakları bölmek için kullanılıyor.
98 yıl önce Hilafete ve Saltanata son verme ve Cumhuriyeti kurma kararının alındığı o Meclis bugün, Cumhuriyetin kazanımları olan kamu mallarının AKP’giller'in yandaşlarına, yerli-yabancı Parababalarına peşkeş çekilmesine ve vatan topraklarımızın işgal edilmesine de seyirci kalmaktadırlar. Daha doğrusu bu ihaneti örgütlemektedir, bugünün TBMM’si.

Ve o Meclis’e başkanlık yapan, Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır” , “Cumhuriyet’i kuranlar dinsizdi”, “Che 39 yaşında öldürülen, bizzat kendisinin infazlar yaptığı bir katil kişilik. Bir gerilla. Bolivya’da, Küba’da, Güney Amerika’da faaliyette bulunan bir eşkıya” ve 18 Mart Çanakkale Zaferi Anması için Tiyatro’ya “Kadınlar Çıkmasın” diyen Ortaçağcı İsmail Kahraman tarafından yönetilmektedir.
 Mustafa Kemal’in ve arkadaşlarının 23 Nisan 1920’de kurduğu Mecliste tekke ve zaviyeler kapatılmış, Laikliğin öneminin her zaman vurgulandığı o Mecliste bugün, AKP’giller Ulusal Kurtuluş Savaşımıza, önderine ve Laikliğe bugünkü Mecliste azgınca saldırmaktadırlar. AKP’giller tekrardan tekke ve zaviyeleri ortaya çıkartmaktadır. Ortaçağcı-Gerici grupların yurtlarında ortaya çıkan çocuk tecavüzcülerine göz yumulmakta, Tecavüz suçu işleyenler aklanmaya çalışılmaktadır.
Antiemperyalist Kurtuluş Savaşı’mıza, Antiemperyalist Kurtuluş Savaşımızın Önderi Mustafa Kemal’e, Bağımsızlığımızın simgesi TBMM’ye sahip çıkmak için, ulusal kurtuluşu sosyal kurtuluşla taçlandırmak için, çocukları daha özgür yarınlara kavuşturmak için, 23 Nisan’larda alanlardayız.

Gün Gelecek Devran Dönecek AKP’giller Halka Hesap verecek!
Yaşasın Gençliğin Devrimci Mücadelesi!
Halkız, Haklıyız, Yeneceğiz!

Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.