12 Kasım 2015 Perşembe

Emperyalist Çakallar, Bir Gün Bu Topraklardan Sonsuza Dek Geri Gelmemek Üzere Defolup Gideceksiniz!

Bu günlerde ülkemizin havası bozuldu. 15 – 16 Kasım’da Antalya’da Dünya’nın tüm emperyalist devletlerinin katılacağı bir zirve düzenleniyor, nedeni bu. Zirvenin ismi G-20. Bu emperyalistler neden toplanıyorlar? “Dünya üzerinde hangi çocuğun kaç lokma ekmek yiyeceğine, lüks kahvaltılarda karar verilir” diyor ustamız Hikmet Kıvılcımlı. Bu yüzden bir araya geliyorlar. G-8, G-20, Bilderberg, NATO, İMF zirveleri, toplantılar bu yüzden. Zaten G-20 isimli toplantıda devletler haricinde emperyalistlerin IMF, Dünya Bankası, OECD, Dünya Ticaret Örgütü, Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği Komisyonu gibi ekonomik ve politik örgütleri de bulunuyor. Gazetelerde haberler görüyoruz, “Bütün Dünya’nın gözü G-20 Zirvesi’nde” diye. Neden bütün Dünya bu emperyalist devletlerin toplantısını bekliyor? Çünkü onlar bütün Dünya halklarının kaderlerini belirliyorlar bu toplantılarda. Büyük Ortadoğu Projesi’nin Suriye’deki, Türkiye’deki, diğer Ortadoğu ülkelerindeki gidişatını değerlendirmek, şekillendirmek için bir araya geliyorlar. Emperyalistlerin çıkarlarına hangi ülkede kim, nasıl hizmet edecek, hangi politikalar izlenecek, bunları konuşmak için bir araya geliyorlar. Politikalarını sorunsuzca ilerletmek için bu halkları nasıl birbirine düşmanlaştıracaklarını, nasıl ayırıp parçalayacaklarını belirlemek için toplanıyorlar.


Bizim emperyalist uşaklarındaki  “halk korkusu”, bunlarda kıdemle orantılı olarak artıyor. En büyükleri özel donanmasıyla, koruma ordusuyla geziyor. Gerçekleşecek protestolarda gözaltına alacakları insanları toplamak için iki adet spor salonu kapatıyorlar. Binlerce insan demek oluyor bu. Neredeyse bütün Antalya’yı halka yasaklıyorlar. Neden korkuyorlar bu kadar? Çünkü tanıyorlar bizi. Dünya’da emperyalizme karşı kazanılan ilk bağımsızlık savaşının verildiği topraklarda gezmek kolay değil onlar için! Biliyorlar bu ülkede devrimcilerin var olduğunu.

“Ya İstiklal Ya Ölüm “ diyerek 6. Filo’yu denize döken Denizlerin, Vietnam’da Ho Amca’nın, Küba’da Fidel’in-Che’nin antiemperyalist ruhları bu günlerde Türkiye’de dolaşıyor. İşte bundan kaçıp saklanıyorlar, bundan korkuyorlar. Ama kurtulamayacaklar elimizden. Emperyalizme karşı insanlığın kurtuluş mücadelesini yürütenlerden kaçamayacaklar. Bir gün bu topraklardan sonsuza dek geri gelmemek üzere defolup gidecekler!

Emperyalistler, İşbirlikçiler Geldikleri Gibi Gidecekler!
Kahrolsun Emperyalizm!
Yaşasın Sosyalizm!
Yaşasın Halkların Kardeşliği!

Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.