1 Eylül 2014 Pazartesi

Kurtuluş Partisi Gençliği 6’ıncı Gençlik Kampını yaptı.

“Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi KARDEŞÇESİNE bu davet bizim!”


Kurtuluş Partisi Gençliği’nin geleneksel Gençlik Kampı’nın 6’ncısı bu yıl İzmir Karagöl’de yapıldı. Şehir yaşamından uzak, tamamen doğa ile baş başa, her türlü faaliyetin kolektif bir bütünlük içerisinde gerçekleştirildiği kamp, gençlik için zorlu yaşam koşullarıyla nasıl mücadele edileceği konusunda da sonsuz deneyimler içeriyordu.
Güne sabah sporu ile başlanan kampta; ekipler sırayla odun toplama, su taşıma, yemek yapma, gece nöbeti gibi faaliyetler yürüttü. Aynı zamanda atölyelerde sanatsal faaliyetler gerçekleştirildi. Ağaç oyma, tiyatro, müzik, fotoğrafçılık gibi atölye faaliyetleri Ateş Gecesinde sergilenerek genç yoldaşların ne kadar yetenekli oldukları gözler önüne serildi. Teorik bilinçlenme için siyasi eğitim çalışmaları yapıldı. Zorlu parkurlarda kamp boyunca öğrenilen bilgileri de sınayan yarışmalar yapıldı. 


Kampın son gününün 1978 yılında şehit düşen Mahmut-İbo-Sadi Yoldaşların katledişlerinin yıldönümüne dek gelmesinden dolayısı ile bir anma gerçekleştirildi. Anma etkinliği devrim andı içilerek son buldu. Daha sonra kamp değerlendirmesine geçildi. Özellikle Gezi Direnişi’nin damgasını vurduğu değerlendirmelerde Gezi Direnişi’nin ruhunun bu kampta da yaşatıldığı ve bundan sonra daha da büyütülerek geliştirileceği sözü verildi. Burada daha da kardeşleştiğimizin, yoldaşlaştığımızın altı çizildi.
Şu an Türkiye halkları için tek alternatifin Halkın Kurtuluş Partisi olduğu, bunun için mücadeleyi daha da büyütmek gerektiği vurgulanarak, yapılan mıntıka temizliğinin ardından kamp alanından çıkıldı.
Yüzlerde gülümseme, yüreklerde devrim ateşi ile….
Kurtuluş Partisi Gençliği
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.