4 Şubat 2014 Salı

Mehmet'i ve Fadime teyzeyi unutmayın. Yarın Kartal'dayız.

Taksim-Gezi isyanımızın şehidi Mehmet Ayvalıtaş'ın katilleri tutuksuz yargılanıyor. Yargılama sırasında yaşananlar, Türkiye'de korkan bir parababaları yargısının olduğunu ortaya koyuyor. Parababalarının kendi kanunları, onların beslediği kolluk kuvvetleri tarafından çiğneniyor. Davaya müdahil olmak isteyen avukatlara ve izleyici olmak isteyenlere şiddet uygulanıyor. Çünkü biliyorlar ki, Mehmet'in protesto hakkına saygı duymayan vurdumduymaz, utanmaz bir parababası çocuğu değil sadece yargılanan, kendi meşruluklarıdır asıl yargılanacak olan. Bu sebeple korkuyorlar ve saldırıyorlar her bir davada.

İşte ilk davanın görüntüsü buydu. Bu görüntüye dayanamayan Mehmet yoldaşın annesi Fadime teyzenin yüreği dayanamadı. Aramızdan bedence ayrıldı Fadime teyze. Artık ailenin geri kalan fertleri sürdürecekler bu hukuksuzluk içinde hak arama mücadelesini. Tıpkı Haziran direnişindeki gibi, bir bütün olarak bu mücadelede Ayvalıtaş ailesine destek olmalıyız. Tıpkı davaları sürmekte olan diğer Taksim-Gezi isyanı şehitleri ve gazilerine destek olunması gerektiği gibi. Mehmet gibi kararlı olmalıyız ki, korkan, titreyen, yıkılmaya doğru giden AKP ve onların bir numaraları destekçisi parababaları iktidarı tarihin çöplüğüne gömülsün.

Kurtuluş Partisi Gençliği olarak, genç bir işçi olan yoldaşımızın davasına bu duygularla çağrıda bulunuyoruz. Yarın saat 13:30'da Kartal adliyesinde olacağız.

BU DAHA BAŞLANGIÇ, MÜCADELEYE DEVAM
MEHMET AYVALITAŞ ÖLÜMSÜZDÜR

Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.