1 Aralık 2013 Pazar

Biz Kimin Yaşam Tarzına Karışmışız?..

Söylediği açık, net; “Ne giyimine, kuşamına ne de başka şeyine 10 yıldır hiçbir şekilde müdahale etmedik.”
İktidara geldiği 2003 yılından beri başbakan Tayyip, kimsenin hiçbir şeyine müdahale etmedi, etmemiş, kendisi öyle diyor. Peki, bizim buna inanmamız mümkün mü?
Asıl bizim şunu sormamız lazım: 2003 yılından beri karışmadığın ne kaldı? Bireyden, aileye, aileden topluma, küçükten başlayarak her şeye, herkese müdahale ettin. Dur durak bilmedin, ülkemizi başından beri tek emelin olan Ortaçağa döndürmek için, Şeriatı getirmek için yapmadığın kaldı mı? Efendilerin AB-D Emperyalistlerinin her dediğini yaptın. Oğluna gemicik aldın, kızını türbanlı diye mazlum ayağına Türkiye’de okuyamıyor diye Amerika’ya okumaya gönderdin. Yatlar, katlar aldın, yandaşına, destekçine halktan topladığın paraları yedirdin, koca ülkeyi sattın doymadın mı hâlâ? Sorular çok bitmez biter mi hiç?..
Her gün yeni teraneler uyduruyorsun, kadın bedeninden girip, camide içki içtiler, camiye ayakkabılarıyla girdiler diyorsun. Yetmiyor, “benim başörtülü bacımı dövdüler”, diyorsun. Utanmıyorsun, sıkılmıyorsun. Dur durak bilmiyorsun be Tayyip!

Ama gördün işte ne oldu?
Ne mi oldu?
Halklar uyandı. Bile bile, göz göre sen uyandırdın a Tayyip. Gezi Direnişi ve İsyanı nasıl patladı suratının ortasına? İşçiler, emekçiler, öğrenciler nasıl patlattılar tokadı suratına? O gün bugündür kendine gelemiyor, saçmaladıkça saçmalıyorsun.
 Ethem’i, Abdocan’ı, Ali İsmail’i, Mehmet’i, Ahmet’i, Medeni’yi öldürdün, olmadı.
ODTÜ’yü yol yapacağım yalanıyla ortadan kaldırmaya çalıştın, olmadı değil mi Tayyip?
Öğrenciler susmadı değil mi, bırakmadılar peşini değil mi Tayyip?
İyice bilendin, kinlendin şimdi de ortaya “kızlı-erkekli aynı evde kalamazlar” teranesini attın. “Bizim muhafazakâr-demokrat bir parti olarak böyle bir şeye izin vermemiz mümkün değil”, dedin. “Zaten aileler de istemez”, dedin. “Kızlarla erkekler aynı yurtta kalamaz”, dedin. Dedin de dedin, hâlâ diyorsun…
Sen de susacaksın be Tayyip! Sen de sineceksin. Türkiye Halkları uyandı artık. Gezi Direniş ve Ayaklanmasında olduğu gibi, geliyoruz, durduramazsınız artık bizi; ne sen, ne işbirlikçilerin, ne de dünyanın başhaydudu, eli kanlı AB-D Emperyalistleri.
Geliyoruz büyüyerek, çoğalarak, katlanarak geliyoruz. Korkun bizden!


İstanbul'dan Genç Bir Yoldaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.