7 Kasım 2019 Perşembe

Dört Kardeşin katili Sınıflı Toplum Düzeninin ta kendisidir !


Her insanın duyunca vicdanının sızladığı, içini acıların kapladığı bir olayı öğrendik dün. Aynı aileden dört kardeş siyanür içerek intihar etti. 
Bu katliamın sebebi ise çürümüş ve kokuşmuş düzenin ta kendisidir. Dört kardeş bu aşağılık düzende geçinemedikleri, borçlarını ödeyemedikleri, ev kiralarını karşılayamadıkları için  intihar etti, daha doğrusu onlar intihar etmedi, bu aşağılık düzen onları katletti. 
Dünyanın en zengin yüzde 1’inin, dünyanın geri kalan yüzde 99’undan daha fazla geliri olduğu kahrolası Sınıflı Toplum Düzeni katletti onları. Onların ölümüne intihar demek sadece insanın insanı sömürmesine dayalı olan bu emperyalist düzeni, Sınıflı Toplum Düzenini meşrulaştırır. Asgari ücretin ortalama bir ailenin normal şartlarda geçinme ücretinden çok daha az olduğu bu düzeni meşrulaştırır. O yüzden gerçekleri söylemek zorundayız: onlar intihar etmedi, bu rezil düzen onları katletti.
Hep söylüyoruz, yine söyleyelim; bu düzen ezilenlere, geçinemeyenlere ölümü gösterip çok daha beterini yaşatıyor. Ülkemizde de 82 milyonun yüzde 1’inin sefa sürebilmesi için geri kalanını öldürmekten çekinmiyor.
İşte biz buna karşı çıkıyoruz! Daha fazla insanın, Sınıflı Toplumun katliamlarına ve cinayetlerine kurban gitmesine karşı çıkıyoruz! Geçinemedikleri için aramızdan ayrılan dört kardeşi bu noktaya getiren yıkılası Emperyalizme karşı çıkıyoruz. 
İnsanın insanca koşullarda yaşayabileceği, geçinememekten ötürü ölümlerin yaşanmadığı, yüzde 1’in tahakkümünü dayattığı değil, tüm insanların eşit koşullarda yaşayabildiği sosyalizmi biz bunun için savunuyoruz.
Biliyoruz ki Sınıflı Toplum Düzeninin katlettiği bu dört kardeşimizin de, düzenin katliamlarına kurban giden diğer kardeşlerimizin de intikamını er geç alacağız! İnsanın insanı sömürmediği bir düzeni kuracağız!
7 Kasım 2019 
Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.