23 Şubat 2017 Perşembe

Tüm Halkımızı Bizimle Birlikte HAYIR’ları Çoğaltmaya Çağırıyoruz!

Vatanımız son 15 yıldır AKP’gillerin Ortaçağcı gerici ideolojisi ve bu ideolojinin ülkemizi Sevr bataklığına sürüklemesinden dolayı ağır şartlar altında bugünlere gelmiştir. Birinci Antiemperyalist Kurtuluş Savaşı günlerimizden dahi daha kötü koşullar içerisindedir. O dönemlerde düşman belliydi. Topuyla tankıyla vatanımızı bilfiil işgale gelmiş olan İngiliz-Fransız-İtalyan İşgalci Emperyalist Orduları ve onların maşalığını yapan Yunan Kuvvetleri. Düşman gün gibi ortadaydı. Ancak o Emperyalist işgalci kuvvetler amaçlarına erişemediler. Birinci Anti-Emperyalist Kurtuluş Savaşı’mızın Önderi Mustafa Kemal’in de dediği gibi “geldikleri gibi gittiler.”
Ancak o zaferimizin üzeriden 50 yıl bile geçmeden bu sefer de ABD-AB Emperyalistleri, Birinci Kurtuluş Savaşı’mızın intikamını almak için daha alçakça bir yola giriştiler. 1950 yılından bu yana iktidara kendi işbirlikçilerini, uşaklarını taşıdılar. Ve topla, tüfekle kazanamadıkları zaferi işbirlikçileri yoluyla kazandılar ne yazık ki.
İşte bugünde iktidarda ABD-AB uşağı olan AKP’giller hükümeti var. Ve AKP’giller, Emperyalistlerin vatanımızı parçalama planı olan BOP’u uygulamakla yükümlüler. Ülkemizi BOP bataklığına sürüklerken de her geçen gün laikliği yok etmekte, bilimden uzaklaştırmakta ve insanlarımıza ortaçağcı gerici ideolojilerini dayatmaktadırlar.

Şimdi de AKP’gillerin baş şefi ise bir Başkanlık sevdasına tutulmuştur. Tüm gücün, tüm yetkilerin kendinde olduğu Faşist bir Din Devleti kurmak istemektedir. Zaten yaptıkları hırsızlıklar, vurgunluklar ile “Hırsızlar İmparatorluğuna” çevirdikleri ülkemizi şimdi de Faşist bir Din Devleti haline çevirmek istemektedirler.
Ancak biz, ülkemizin İkinci Kurtuluş Savaşçıları olarak bu gidişe izin vermeyeceğiz. Ülkemizin Faşist bir Din Devleti olmasına boyun eğmeyeceğiz. İşte bunun için de Kurtuluş Partisi Gençliği olarak 25 Şubat Cumartesi günü Taksim de BOP’a, Ortaçağcı Gericiliğe ve Başkanlığa HAYIR! Yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Bizimle birlikte BOP’a, Ortaçağcı Gericiliğe ve Başkanlığa HAYIR diyen tüm halkımızı da eylemimizde bizimle birlikte olmaları için çağrımızı yapıyoruz. Gelin hep birlikte HAYIR’ları çoğaltalım.

BOP’A, ORTAÇAĞCI GERİCİLİĞE ve BAŞKANLIĞA HAYIR!
25 ŞUBAT’TA TAKSİMDEYİZ!

EYLEM YERİ: TAKSİM
EYLEM SAATİ: 14.00


Kurtuluş Partisi Gençliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.