13 Temmuz 2014 Pazar

Kurtuluş Partisi Gençliği, 28-29-30-31 Ağustos'da İzmir-Yamanlar'da kampta buluşuyor.

Her geçen gün doğadan uzaklaştığımız, büyükşehirlerin yoğun temposunun akışında boğulduğumuz bir dönemde rahat bir nefes almak, doğayla iç içe günler geçirmek adına her yıl düzenlediğimiz Kurtuluş Partisi Gençlik Kampı, İzmir, Yamanlar- Karagöl’de gerçekleştiriliyor. Kampımızda her sene olduğu gibi tiyatro, müzik dinletisi, yarışmalar ve spor etkinliklerinin yanı sıra kolektif üretimi uygulamak amaçlı atölyelerimiz gerçekleştirilecek. Ayrıca devrimci mücadele konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan eğitim seminerlerinde Taksim-Gezi isyanımız, varlık sevgisi, gençlik ve sosyalizm konuları ele alınacak.

Kampımız İzmir'in Yamanlar Mahallesi'ndeki Karagöl'de gerçekleştirilecek ve Türkiye'nin çeşitli illerinden kampa ulaşım için otobüsler kaldırılacak. 28-29-30-31 Ağustos günlerinde 4 sürecek olan kampımız ile ilgili bilgi almak için buradan Facebook üzerindeki etkinlik sayfamıza ulaşabilirsiniz.

Kurtuluş Partisi Gençliği olarak tüm gençliğimizi komünal yaşamın farklılığını kavramaya ve devrimci mücadelede kendilerine bir parça daha katmaya davet ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öneri/eleştiri ilet.